Фільтр, який робить будь-яку воду придатною для пиття


Фільтр, який робить будь-яку воду придатною для пиття

У середньому тіло людини на 65% складається з води і для його нормального функціонування потрібно постійно підтримувати належний рівень гідрації. Особливо це важливо під час фізичних навантажень, спекотних днів, походів та екстремальних ситуацій. А що якщо запаси вашої питної води раптом закінчилися, а найближчим часом взяти її нізвідки?

Компания «ЭкоЛидер» предлагает эффективные бытовые системы очистки воды обратного осмоса по наилучшей стоимости. 3 года гарантии качества на весь ассортимент, консультационная помощь, доставка по Украине.

Тут на допомогу можуть прийти індивідуальні фільтри та системи для очищення води. Вони дозволять пити воду з тих джерел, які в звичайному житті ви обходили стороною.

Мова йде про фільтр LifeStraw Personal Water Filter (LifeStraw Personal) від компанії Vestergaard, простий і ефективний пристрій, здатний перетворити навіть найбруднішу воду у питну.

Для початку трохи технічних характеристик. LifeStraw Personal важить п'ятдесят два грами, двадцять п'ять сантиметрів в довжину і три сантиметри в діаметрі. Корпус виконаний з міцного пластику, а вхідний і вихідний отвори для води забезпечені заглушками, що захищають від потрапляння бруду і сторонніх частинок всередину. У верхній частині фільтру є спеціальне кріплення для шнурка, який дозволяє, для більшої зручності, вішати фільтр на шию.



Проходячи через фільтр LifeStraw Personal, вода очищається за допомогою спеціального мембранного волокна Ultrason E, пори якого розміром 0.20 мікрона і можуть затримати не тільки найдрібніші частинки бруду, але і мікроорганізми, бактерії і віруси. За даними виробника фільтр LifeStraw Personal здатний відфільтрувати 99.9999% бактерій і 96.2% водопровідних вірусів, що дозволяє захистити від отруєння та захворювання організму.

Спочатку фільтр розроблявся як недорога альтернатива для забезпечення питною водою в країнах з посушливим кліматом, але завдяки своїй невибагливості і винятковій працездатності з успіхом застосовується в рятувальних операціях, зонах стихійного лиха та туризмі. Поставляється фільтр LifeStraw Personal у м'якій поліетиленовій упаковці, після розкриття якої він відразу готовий до роботи.

Великий плюс фільтраційної системи LifeStraw Personal у тому, що він не містить хімічних елементів, механізмів і не залежить від електрики. Фільтр може очистити близько тисячі літрів води, правда як заміряти цю тисячу незрозуміло, і незрозуміло, чи впливає рівень забруднення води на строк служби. Фільтр LifeStraw вкрай невибагливий, виконаний з міцного пластику і практично не має терміну придатності поки лежить без діла.

http://vikna.if.ua/cikavo/53315/view

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео