Cуд відмовив у зупиненні дії висновку Мінекології щодо львівського сміттєпереробного заводу

<nbsp;>
Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши заяву про забезпечення позову щодо зупинення дії висновку Міністерства екології та природних ресурсів України з оцінки впливу на довкілля планової діяльності львівського сміттєпереробного заводу, ухвалив відмовити у її забезпеченні.

Про це повідомила пресслужба Окружного адміністративного суду міста Києва

Суд ухвалив таке рішення, оскільки позивачами наразі не наведено та не доведено обставини, які б вказували, що невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або ефективний захист, або поновлення порушених чи оспорюваних прав, або інтересів позивачів, за захистом яких вони звернулися до суду, шляхом подання позовної заяви.

Крім того, суд дійшов висновку, що до розгляду даної справи по суті та з наданих наразі позивачами документальних доказів неможливо зробити висновок про очевидну протиправність оскаржуваного висновку Міністерства.

Як відомо, позивачі просили суд вжити заходи забезпечення позову, шляхом зупинення дії висновку Міністерства екології та природних ресурсів України з оцінки впливу на довкілля планової діяльності «Будівництво механіко-біологічного комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів у м. Львові на Пластовій, 13», а також заборони Львівському комунальному підприємству «Зелене місто» вчиняти дії з метою отримання дозволів на виконання підготовчих і будівельних робіт щодо будівництва Комплексу та здійснювати безпосередньо підготовчі та будівельні роботи.

Нагадаємо, раніше суд відкрив провадження у справі за позовом до Міністерства екології та природних ресурсів України про визнання протиправним та скасування висновку Міністерства з оцінки впливу на довкілля планової діяльності львівського сміттєпереробного заводу. https://zik.ua/news/2019/07/23/cud_vidmovyv_u_zupynenni_dii_vysnovku_minekologii_shchodo_lvivskogo_1611917

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео