§ TURTLE NEWS: [WASTE] Мінекології погодило закриття Грибовицького сміттєзвалища

Фото: Грибовицьке сміттєзвалище
Джерело: ZAXID.NET

Міністерство екології та природних ресурсів України надало позитивний висновок щодо розв'язання екологічної проблеми експлуатації Львівського сміттєзвалища та сховища кислих гудронів у с. В. Грибовичі Жовківського району.

Про це йшлося  на нараді у Львівській ОДА 29 серпня, повідомили ZAXID.NET в прес-службі облдержадміністрації. На нараді з інформаційним повідомленням виступили Львівський міський голова Андрій Садовий заступники Львівського міського голови Володимир Шевчук та Олег Синютка.
Зокрема, під час наради повідомлено, що укладена угода з Міжнародною фінансовою корпорацією щодо підготовки проектних пропозицій будівництва об'єкту поводження з твердими побутовими відходами. Напрацьовано з ДП "Укрекоресурси" питання, пов'язане з фінансуванням монтажу сміттєсортувальної лінії на території ТЕЦ-2 у м. Львові.
На нараді прийняті відповідні рішення щодо термінів розробки комплексного проекту закриття Львівського сміттєзвалища за результатами конкурсного відбору виконавця робіт, заходів щодо відбору земельної ділянки під сучасний екологічний полігон, завершення фінансування з міського бюджету соціально-побутових проблем населених пунктів Жовківського району.

Джерело: 
ZAXID.NET

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео