Hyundai зібрався інвестувати в українське сміття

Корпорація веде переговори про постачанння для переробки твердих побутових відходів

0

Корейська корпорація Hyundai розглядає питання інвестування в сферу переробки твердих побутових відходів в Україні

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», про це заявив глава представництва Hyundai в Україні Чой Юнг Сук у ході форуму «Еко-Інвест 2012»

«Ми маємо намір налагодити співпрацю в два етапи. Перший - це лізинг. Ми представимо наше обладнання, подивимося, як воно працюватиме в Україні. Розраховуємо, що обладнання надійде уже взимку. Другий етап - це створення спільних підприємств в Україні, інвестування», - повідомив представник Hyundai.

У свою чергу, директор державного підприємства «Укрекоресурси» Дмитро Радіонов повідомив, що в рамках лізингової програми Hyundai, українська компанія отримає лінію з сортування сміття орієнтовно в лютому, а запущена вона буде ймовірно в березні.

За словами Радіонова, наразі «Укрекоресурси» ведуть переговори з Hyundai про постачання інших видів техніки для роботи з відходами, зокрема, обладнання для переробки ТПВ.
Орієнтовна вартість лінії з сортування сміття продуктивністю 50 тис. тонн на рік становить 5 млн грн, 100 тис. тонн - 9 млн грн.

Як повідомляли «Коментарі», раніше уповноважений Президента Кореї Лі Дже О заявляв, що Корея зацікавлена ​​в спільному з Україною виробництві швидкісних потягів.

Comments.UA

http://chernivtsi.comments.ua/news/2012/10/02/131520.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео