§ TURTLE NEWS: [WASTE] Планується будівництво комплексу для термічної переробки відходів

5 вересня  в міськвиконкомі відбулася зустріч першого заступника міського голови З.Фітеля та начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білика з радником по питаннях України в ООН п.Мартою Кокольською, яка одночасно є представником американської компанії ОТТ ("Омега Термал Технолоджіс").

Обговорювались питання впровадження новітніх технологій термічної переробки промислових та побутових відходів методом закритого циклу у відповідності до вимог, встановлених Європейським Союзом в постанові ЕС76/2000, а також будівництва Комплексу (установки) для термічної переробки відходів в нашому регіоні.

Згідно технології, сміття перетворюється в пару, електроенергію, скляні будматеріали та інші комерційні предмети вжитку в залежності від потреб місцевого ринку та складових частин відходів.

Енергія, вироблена за даною технологією, вважається "зеленою енергією", відповідає вимогам Кіотського протоколу щодо зменшення випарів вуглекислого газу. Технологія відповідає міжнародним стандартам охорони навколишнього середовища.

Передбачається, що даний Комплекс буде зразком екологічно ефективної переробки відходів і їх перетворення в енергію та інші продукти, корисні для економіки України, повідомляє прес-служба МВК.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео