§ TURTLE NEWS: [WASTE] Львів отримає лінію для сортування відходів

Фото: Сортувальна лінія
Джерело: ecoclubua.com

У Львові намагатимуться вирішити питання утилізації відходів. Про це сказав директор Державного підприємства «Укрекоресурси» Євген Романенко під час зустрічі з мером міста Львів Андрієм Садовим.

В рамках спільних проектів щодо поліпшення екологічної ситуації та впровадження роздільного збору «Укрекоресурси» планує передати Львову лінію для сортування побутових відходів, повідомили ZAXID.NET в прес-службі Укрекоресурси.

«Сортувальна лінія, яку ми хочемо передати Львову, відповідає сучасному рівню сортувальної техніки, - сказав Євген Романенко. – Встановлення цієї лінії у місті дасть можливість зменшити кількість відходів, які потраплятимуть на полігон, та сприятиме більш якісному поводженню з відходами», - переконаний директор підприємства.

Нагадаємо, раніше в рамках підготовки до Євро-2012 Державне підприємство «Укрекоресурси» та Львівська міська рада підписали протокол про співпрацю в сфері поводження з відходами як вторинною сировиною та впровадження системи роздільного збору твердих побутових відходів.

Джерело: 
ZAXID.NET

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео