«Погляд на тиждень»: Сміття сортуватимуть і можливо, навіть спалюватимуть на території Львова.

Така інформація зворохобила місто з подачі мерії. Відразу кілька чиновників заявили – до Львова везуть лінію сортування сміття, яку встановлять біля комунальної ТЕЦ-2 на вулиці Пластовій. Міський голова Андрій Садовий запевняє: спалення сміття на ТЕЦ-2 дозволить і проблему Грибович частково вирішити, і на паливі для обігріву будинків зекономити. Однак санепідемстанція категорично проти. Детальніше – у інформаційно-аналітичній програмі «Погляд на тиждень» на телеканалі «ZIK».

3 коментарі:

  1. .Не даймо перетворити ТЕЦ-2 у сміттєпереробни й завод!!!!!!!!!! !!!!!!Поряд наші діти ходять до садків,шкіл тай просто бавляться на вулиці .Не вірте у безпечність цього заводу ,про яке брешуть чиновники .Завод загрожує дітям прилеглих сіл і навіть частині Львова появою онкологічних та інших захворювань ,адже при переробці сміття виділяються надзвичайно токсичні і отруйні речовини .Є багато більш безпечних і безлюдних місць .Запитаймо садового і свободу(згадайт е, саме Михальчишин колись подав ідею створення на ТЕЦ-2 ДАНОГО ЗАВОДУ),а чи не хочуть вони переселитись в район "безпечного заводу ",щоб їхні діти получили букет хвороб.Це геноцид,якому ми повинні протистояти ,бо інакше вся ця історія перетвориться на суцільну безвихідь.Не будьмо байдужі!!ВСІ ВИЙДЕМО НА ВУЛИЦІ НА СТРАЙК!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Оце так Садовий-еколог зажигаєт... Просто розуміє, що грошей на відкатах ( якщо будувати завод десь за Львовом не сильно пропонують), а проблему треба вирішувати.. Тому і готовий приректи львів"ян на токсичнй геноцид.... ганьба..Львів"яни, давайте не пасти задніх, а виходьмо усі на вулиці! і не дозволимо.. не стоїмо осторонь!

    ВідповістиВидалити
  3. панове, ви екологічні екстремісти...
    якщо в україні не будуть збудовані сміттєспалювальні заводи за найвищими еко-стандартами, народ, який споживає отруту замість їжі, п"є воду, в якій уся таблиця менделеєва, дихає повітрям, насичиним продуктами розкладу, гниття та біозарази зі звалищ, ще й потоне у власному смітті. Реальних альтернатив сміттєспалювальним заводам на сьогодні НЕ ІСНУЄ!!!
    Арсен, Австрія
    подивіться сайт: http://lifeglobe.net/blogs/details?id=712
    Це сміттєспалювальний завод у центрі Відня.
    пишіть на avit@gmx.at

    ВідповістиВидалити

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео