Спалення сміття в львівському аеропорту донецькі доручили донецьким

ДП «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро 2012 у м. Львові» 25 червня уклало угоду з ТОВ «НВЦ «Екобезпека та ресурсозбереження» на роботи з встановлення інсинераторів з утилізації побутових відходів Львівського аеропорту. Вартість угоди склала 2,87 млн грн.

 

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує портал «Наші гроші».

Обладнання для зпалювання при 900 градусах і допалювання димових газів 1100-1200ºC не менше двох секунд дозволяє екологічно утилізувати відходи. Закупівля проведена за неконкурентною процедурою «в одного учасника» в рамках підготовки до Євро-2012.

Конкурсний комітет повідомив, що ТзОВ «Науково-виробничий центр «Екобезпека та ресурсозбереження» було обрано підрядником за результатами моніторингу ринку, оскільки компанія запропонувала найнижчі ціни за виконання даних робіт. З якими компаніями велись переговори та яку кількість обладнання потрібно змонтувати в аеропорту не повідомляється.

Основним засновником НВЦ «Екобезпека та ресурсозбереження» є киянин Микола Стуценко. Він також відомий як засновник ТОВ «ТД «Кіндратівські вогнетриви».

Як відомо, «Кіндратівський вогнетривний завод» з 2005 року належав компанії «Ільїч-сталь», афілійованої з ММК ім. Ільїча. Після того як Володимир Бойко продав ММК групі Ріната Ахметова, інвестиційна група «Альтера фінанси» придбала «Кіндратівський вогнетривний завод» в інтересах венчурного фонду General Investment Resources (GIR). Головою наглядової ради останнього є Гурам Немсадзе, син авторитетного донецького бізнесмена Гіві Немсадзе, якого звинувачували в створенні злочинного угрупування, винного у 57 вбивствах на Донбасі в 90-х роках.

ДП «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро 2012 у м. Львові» очолює Володимир Шадрін, який до призначення працював директором донецького ТОВ «Стаут».

http://zik.ua/ua/news/2012/07/02/356369

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео