"Пригоди" львівського сміття: на Житомирщині звалище утворили просто на дорозі (фото)

В Ружинському районі Житомирської області виявили утворене без жодних дозволів звалище сміття зі Львова, яке скидали, зокрема, безпосередньо на дорогу.
На Житомирщині львівським сміттям завалили дорогу / oda.zt.gov.ua Про це повідомляє Житомирська обласна державна адміністрація.
Зазначається, що 2 жовтня на території Ружинського району поліцією було складено адмінпротокол про порушення благоустрою, а саме – забруднення території побутовими відходами. Порушником виявилася львівська фірма, яка займається перевезеннями, – ТОВ «Танк Транс Україна», вiдправником вiдходiв – ТОВ «АВЕ Львів», що займається збором i вивезенням смiття.
Ввечері 2 жовтня автомобіль із львівськими номерами без жодних дозволів на викиди смiття та попереджень висипав побутові відходи у Ружинському районі, у тому числi безпосередньо на проїжджу частину.
За словами голови Ружинської райадміністрації Наталії Скавінської, це вже другий такий випадок.
 «Кілька машин сміття було залишено у селі Зарудинці 28 вересня. Тоді зловмисників упіймати не вдалося. Але це були не місцеві жителі, адже кількість відходів складає норму для цього села на 2 роки. Після першого випадку було встановлено чергування. Цього разу вдалося затримати водія та ідентифікувати виконавця», - сказала вона.
Як заявив виконуючий обов'язки голови Житомирської обладміністрації Ігор Гундич, дозволів на викид сміття цій фірмі ніхто не давав.
«Такі дії є неприпустимими. В оперативному порядку на місце буде направлена екологічна інспекція. Керівники інших районів також мають взяти на контроль цей випадок, аби недопустити несанкцiонованих скидiв. Викидати сміття з iнших регiонiв без попереджнь i без дозволiв на території нашої області та погіршувати екологічну ситуацію ми не дозволимо», – наголосив він.
1
Це вже друге виявлене "львівське" звалище на Ружинщині за тиждень / oda.zt.gov.ua

 Це вже друге виявлене "львівське" звалище на Ружинщині за тиждень / oda.zt.gov.ua Це вже друге виявлене "львівське" звалище на Ружинщині за тиждень / oda.zt.gov.ua

 http://ecology.unian.ua/trash/1553196-prigodi-lvivskogo-smittya-na-jitomirschini-zvalische-utvorili-prosto-na-dorozi-foto.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео