§ TURTLE NEWS: [CHEM] Всі українці отруєнні діоксином

Учені стверджують, що українці щодня отруюються маленькою дозою діоксину. І цей діоксин не виводиться з організму, а накопичується.

Діоксин є в організмі усіх

Всі українці отруєнні діоксином - таке сенсаційне твердження озвучили науковці з Інституту екогігієни та токсикології. Проте рівень небезпечної речовини в організмі наших громадян невідомий. Лише одне дослідження коштує щонайменше тисячу доларів.

Діоксин потрапляє в організм із забрудненою їжею та повітрям і викликає масу небезпечних хвороб, зокрема, рак.
Діоксин найнебезпечніша хімічна речовина. Найцікавіше що він небезпечний в малих дозах
У київському інституті екогігієни і токсикології шукають відповіді на побутові питання. Приміром, чи можна це їсти. Найнебезпечніший у продуктах діоксин. Речовина знижує імунітет, погіршує пам'ять, впливає на репродуктивну функцію. Джерел цієї зарази в Україні вистачає.
Микола Проданчук, директор інституту екогігієни стверджує, - джерела діоксину в Україні такі самі як і у всьому світі: металургійна промисловість, кольорова, паперова промисловість, сміттєспалювальні заводи і несанкціоновані спалювання сміття особливо там де є пластик.
Відомим діоксин став під часів скандалу навколо отруєння Ющенка. Хмизу до вогню підкинули німці, звинувативши Україну у забруднені фуражної пшениці та олії. В цій лабораторії довели – в українських харчах діоксину немає.
Виявити діоксин найскладніше з- поміж усіх небезпечних речовин. Тому тестування - на зразок операції. Один такий дослід коштує тисячу доларів. Тому і проводять їх вкрай рідко і лише на замовлення. Проте потрібне масове тестування. Науковці переконують - українці повільно накопичують в організмі діоксин.
Будь-який організм накопичує маленькі дози діоксину. Головне, що він їх накопичує але не віддає, бо нема способу віддати.
Щоб зменшити рівень небезпеки від діоксину, експерти радять жити подалі від промислових районів та сміттєзвалищ. А також вживати власноруч вирощену городину.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео