§ TURTLE NEWS: [WASTE] У Сімферополі презентовано лінію для сортування сміття


За повідомленням інформаційного агентства e-crimea, на полігоні твердих побутових відходів у селищі Кам'янка поблизу Сімферополя днями було презентовано лінію для сортування відходів, що належить українсько-словацькому підприємству СИМЭКО.

Лінія для сортування сміття у Сімферополі
За словами заступника директора підприємства "СИМЭКО", Володимира Кокоріна, функціонування сміттєсортувальної лінії скоротить об'єм твердих побутових відходів, що направляються на полігон, на 30-40%.  Вартість проекту складає 15 млн. грн., працюватимуть на лінії 52 людини у 3 зміни.

Лінія для сортування сміття у Сімферополі
Мер міста Сімферополя, Г. Бабенко, повідомив журналістам що крім сортування відходів, які направляються на звалище, планується також утилізувати відходи, які там накопичилися за роки експлуатації, а також розпочати добування полігонного газу для подальшого виробництва електричної та теплової енергії.
За даними керівництва "СИМЭКО", в листопаді, після завершення будівництва даху, сміттєсортувальна лінія розпочне свою роботу.
"СИМЭКО" – українсько-словацьке підприємство, яке в 2008 році отримало в концесію  цілісний майновий комплекс сімферопольського комунального підприємства "Полігон 21″ для будівництва сміттєпереробного комплексу. Засновниками  "СИМЭКО" є фонд комунального майна Сімферопольскої міської ради — 51% та АТ «Liv Elektra» — 49%.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео