Сміттєвий камінь у Львова не виходить - нема чим пресувати сміття

Відкриття тимчасового сміттєсортувального комплексу у мікрорайоні Рясне на території покинутих цехах заводу «Сільмаш» затримується. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомив Іван Олексієвець, керівник ДП "Національний проект "Чисте місто".

фото - Serg Bobra, Гал-Інфо
За його словами, причина зволікання - підрядну організацію, яка досі не поставила усе необхідне обладнання.
Назву підрядної організації Іван Олексієвець відмовився називати.
Також він додав, що найімовірніше, сміттєсортувальний комплекс та спеціальні преси запрацюють у вересні-жовтні.

фото - Serg Bobra, Гал-Інфо
"Це не є робота одного дня. Треба привезти обладнання, потім його змонтувати. Спочатку ми привеземо один прес, а згодом при потребі ще кілька", - додав Іван Олексієвець.
Нагадаємо, львівська компанія ТзОВ «Захід ресурс плюс», що була створена 25 травня 2016 р, без проведення тендерів отримала право сортувати та пресувати сміття у Львові.
ТзОВ «Захід ресурс плюс» планує пресувати сміття у так званий сміттєвий камінь для подальшого використання у проекті «першочергових заходів для стабілізації ситуації на полігоні ТПУ у Грибовичах».
«Основне завдання – стабілізація схилу, де мав місце обвал вигорілого сміття. Проект передбачає влаштування системи дренажних водопроводів. Також буде технологічна карта складування ТПВ, розворотно-відстійний майданчик напівпричепів. Влаштовуватиметься так звана підпірна призма, буде облаштована мережа електропостачання, бо мусить бути зовнішнє освітлення, облаштовуватиметься під’їзна автомобільна дорога», - розповів 27 липня начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець про проект, розроблений ТзОВ «Гірхімпром».
Додамо, попередньо відкриття такої станції планувалось на серпень-початок вересня.
Станом на сьогодні львівське сміття перевантажують на території підприємства одного з перевізників (вул. Городоцька, 280).
http://galinfo.com.ua/news/vidkryttya_smittiesortuvalnogo_kompleksu_u_lvovi_zatrymuietsya_237370.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео