Жодна громада на Львівщині не дозволила розмістити на її території сміттєпереробний комплекс


Фото: dostup.pravda.com.ua
Міський голова Андрій Садовий повідомив у понеділок: «Станом на кожен ранок, три-чотири-п’ять майданчиків є проблемними, однак із них вивозять відходи впродовж дня. А так, в принципі, місто достатньо доглядається, хоча це і дуже складно».
«Станом на зараз, жодна громада в межах Львівщини не погодилась на розміщення на своїй території сміттєпереробного комплексу, що є великою проблемою не лише для міста, а й для області. Попри це, ситуація з вивезенням відходів стабільна: над цим працюють п’ять компаній-перевізників, які забезпечують чистоту на території Львова. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий», – повідомили сьогодні, 22 серпня, в прес-службі міськради, де також дослівно цитують сказане міським головою:
«На превеликий жаль, станом на сьогодні, жодна громада в межах Львівської області не дала згоди на розміщення на своїй території комплексу з переробки побутових відходів. Це велика проблема, адже це проблематика і міста, і області, тож тут треба активніше координувати свою роботу.
Щодо перевезення, у нас у Львові працюють п’ять компаній, і, власне, вони забезпечують прибирання міста і вивезення сміття. Для мене важливо, щоб у Львові було чисто.
Станом на кожен ранок, три-чотири-п’ять майданчиків є проблемними, однак із них вивозять відходи впродовж дня. А так, в принципі, місто достатньо доглядається, хоча це і дуже складно».
 
http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/zhodna-hromada-na-lvivshchyni-ne-dozvolyla-rozmistyty-na-yiyi-terytoriyi-smittiepererobnyi-kompleks-35643

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео