Львівське сміття вивалюють у селах біля трас Київ - Чоп та Львів - Тернопіль

foto
8 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутат Богдан Гагалюк заявив про те, що на Львівщині формуються стихійні сміттєзвалища з львівського сміття.
Передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.
За його словами, такі стихійні сміттєзвалища утворилися на трасі Київ - Чоп та Львів - Тернопіль, а саме у Золочівському та Бродівському районах.
Він показав фото стихійного сміттєзвалища біля села Суховоля Бродівського району.
"Це результат висипання сміття великими сміттєвозами, якими вивозять ТВП зі Львова. Вивіз та висипання сміття відбувається без погодження з сільськими громадами і це набуває масового характеру. Відмова міського голови Львова називати місця вивозу сміття зі Львова викликає сумніви, чи дійсно все це законно", - сказав Гагалюк.
Відповідно, він звернувся до міського голови Львова Андрія Садового надати відповідь куди, ким і у яких обсягах вивозять сміття зі Львова. Та чи існує механізм обліку та контролю  над тим чи сміття довозять ло місця призначення.
Він також звернувся до Держекоінспекції з вимогою перевірити стихійні сміттєзвалища у згаданих районах.
 http://karpatnews.in.ua/news/125677-lvivske-smittia-vyvaliuiut-u-selakh-bilia-tras-kyiv-chop-ta-lviv-ternopil.htm#sthash.httOopZu.dpuf

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео