Франківщина співпрацюватиме з Нідерландами щодо переробки та утилізації сміття

Івано-Франківська область одна з трьох пілотних областей держави, яка співпрацюватиме з Міністерством інфраструктури та навколишнього середовища Нідерландів у галузі охорони довкілля.
Задля налагодження співробітництва із голландськими експертами щодо поводження з відходами та обміном досвіду в галузі планування стратегії переробки та утилізації сміття в облдержадміністрації відбулася зустріч першого заступника голови ОДА Марії Савки із координатором проектів двостороннього співробітництва між Нідерландами та Україною Ріком Клайнйансом, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Участь у розмові також взяли заступник голови обласної ради Сергій Басараб, президент Івано-Франківської обласної громадської організації «Центр Європейської інтеграції Геннадій Микитка, керівники структурних підрозділів ОДА.
Під час дискусії присутні обговорили перспективи реалізації майбутньої співпраці, зокрема, написання регіональної стратегії у сфері поводження з відходами відповідно до директив та положень ЄС, визначили першочергові кроки обопільної співпраці.
http://gk-press.if.ua/frankivshhyna-spivpratsyuvatyme-z-niderlandamy-shhodo-pererobky-ta-utylizatsiyi-smittya/

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео