Львів прийматиме пропозиції щодо ділянки під сміттєзвалище до кінця січня

Сміття. Фото: УНІАН
Сміття. Фото: УНІАН

Львівська міська рада продовжує збір пропозицій щодо розташування ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів та сміттєсортувального комплексу до кінця січня, з метою детальнішого опрацювання та огляду запропонованих локацій.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У прес-службі нагадують, що земельна ділянка повинна знаходитись у межах Львівської області та мати площу 25-30 га.

Умови:

    право набуття земельної ділянки:

    Придбання за ринковою ціною в органів місцевого самоврядування, юридичних та фізичних осіб.
    Спільне використання існуючих полігонів ТПВ.

    додаткові умови:

    У разі набуття права користування земельною ділянкою від органів місцевого самоврядування – додаткове постійне відрахування місцевій громаді – 50 грн за 1т твердих побутових відходів.
    У разі спільного використання існуючого полігону ТПВ – рекультивація та подальша експлуатація полігону буде здійснюватися за фінансової підтримки Львівської міської ради та за екологічними стандартами країн Євросоюзу під супроводом європейських фахівців.
    Експлуатація нового полігону ТПВ та сміттєсортувального комплексу буде здійснюватись за проектом та за нормами, які відповідають екологічним стандартам країн Євросоюзу і під супроводом європейських фахівців.

Пропозиції просять подавати за адресою: 79006, м. Львів, пл. Ринок, 1. Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. Тел.: (032) 297-59-14.

Як повідомлялося, Львівська мерія отримала пропозиції щодо купівлі земельної ділянки під новий полігон твердих побутових відходів.

Нагадаємо, 23 листопада цього року Львівська міська рада заявила про намір придбати земельну ділянку для розміщення нового полігону ТПВ та сміттєсортувального комплексу. Земельна ділянка має розміщуватись у межах Львівської області та мати площу 25-30 га. За неї з міського бюджету готові викласти 30 млн грн.

Раніше Львівська ОДА підготувала три ділянки під сміттєпереробний комплекс для Львова та районів області. На ці ділянки вже розроблено технічну документацію.
 http://zik.ua/news/2016/12/30/lviv_pryymatyme_propozytsii_shchodo_dilyanky_pid_smittiezvalyshche_do_kintsya_sichnya_1018329

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео