Львівське сміття знайшли у Буську (ФОТО)

У придорожніх лісосмугах все частіше фіксують тверді побутові відходи

Сміттєвоз із львівським сміттям перехопили мешканці Буського району в Ожидові. Сміття не зважене, в документах більша вага ніж насправді. За документами відходи мали б везти у Дніпро, та зупинилося "прикрашати" ліси та закапелки Львівської області. На місце події прибули активісти ГО "Розвиток Громади". Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ГО.
Цього разу львівське сміття, яке мало б офіційно прямувати у Дніпро зупинилося у Буському районі. І в кращих традиціях сміттєвої мафії, документи не відповідають дійсності. Насправді сміття набагато менше ніж в документах. Водії вантажівки, яка перевозила сміття,  намагалися відвантажити орієнтовно 20 м³ сміття. Та під час перевірки стало відомо, що вага відходів повинна становити 50 м³. Отож, гроші з бюджету видають на одну вагу, а вивозять іншу, в результаті хтось тихенько заробляє на різниці.
Як повідомило Буське Радіо, оперативна група контролю Державної екологічної інспекції у Львівській області зафіксувала факт порушення закону,  на місце події одразу скерували чергову групу реагування, приїхали також представники місцевої влади.
Львівське сміття знайшли у Буську (ФОТО) - фото 1
Біля місця події виявили ще одну припарковану вантажівку, проте без водія. Та від машини добре відчували запах відходів, - повідомляє Буське Радіо.
Керівник оперативної групи перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Барабаш повідомив, що вже склали акт, у якому викладено усі порушення.  
Учасники ГО не вперше фіксують незаконні дії компаній, що перевозять львівське сміття. Нещодавно активісти зупинили немаркований сміттєвоз, який вночі вивозив відходи без жодних документів у напрямку Рясного.
Жителі населених пунктів, які розташовані біля доріг загальнодержавного значення б’ють на сполох: у придорожніх лісосмугах все частіше фіксують тверді побутові відходи.
http://lviv.depo.ua/ukr/lviv/lvivske-smittya-znayshli-u-busku-foto--27122016232000

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео