У Львові шукатимуть сміття Садового (ВІДЕО)

На виїзне засідання комісії запросили чиновників міської ради

Сьогодні, 20 грудня, у Львові відбудеться виїзне засідання комісії архітектури Львівської міської ради на територію колишнього підприємства "Сільмаш". Про це пише Depo.Львів.
"Запрошуємо депутатів, журналістів та всіх кого хвилює питання можливої "сміттярки" в межах міста, між мікрорайонами Рясне та Білогорща, на позачергове виїзне засідання комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міськради, у промисловій зоні "Рясне", де "Львівспецкомунтранс" планує отримати земельну ділянку, а компанія «Захід Ресур Плюс» вже розміщає обладнання для пресування сміття", - йдеться у повідомленні комісії.


Голова комісії Ігор Телішевський також нагадав, що на пленарному засіданні міськради "Львівспецкомунтрансу" було відмовлено у наданні земельної ділянки для сортування сміття у промисловій зоні поблизу мікрорайону Рясне.

Так, за рішенням комісії, проект ухвали не виносять на сесію без громадського обговорення, доведення до відома мешканців прилеглих мікрорайонів (Рясне, Білогорща, Левандівка).
На це виїзне засідання буде запрошено директора ЛКП "Львівспецкомунтранс" Тараса Стефанишина для зазначення місця ділянки та пояснення для яких виробничих потреб вона потрібна "Львівспецкомунтрансу".
У Львові шукатимуть сміття Садового (ВІДЕО) - фото 1
Нагадаємо, чиновники Садового уникають звіту про ситуацію у Білогорщі.
http://lviv.depo.ua/ukr/lviv/u-lvovi-shukatimut-smittya-sadovogo-video--20122016103000

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео