Мер Миколаєва підписав розпорядження про прийом сміття зі Львова, - нардеп

Артем Ильюк заявив, що це рішення "тхне змовою"


Мер Миколаєва підписав розпорядження про прийом сміття зі Львова, - нардеп
У Миколаїв почнуть звозити сміття зі Львова. Відповідне розпорядження, за інформацією народного депутата Артема Ільюка, підписав мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Про це нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Depo.Миколаїв.
Нардеп зазначає, що у місті немає сміттєпереробного заводу, тож чому львівське сміття будуть везти до міста корабелів не зрозуміло: "За моєю інформацією миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підписав розпорядження про прийом сміття зі Львова на нашому полігоні для захоронення ТПВ. У нас немає сміттєпереробного заводу, ми поки не можемо перетворити смітник на квітучий енергоефективний парк, як європейці - це сміття до нас везуть просто скинути, захоронити на нашій території".
Термін функціонування миколаївського сміттєзвалища завершується через 1-0 років і існує сумнів чи витримає воно подвійне навантаження: "Наскільки мені відомо, згідно з термінами експлуатації полігону залишилося близько 10 років за нормами, розрахованими для нашого міста. Як він витримає подвійне навантаження? Чи знають депутати міської ради, що міський голова підписав таке розпорядження? Чи знають про це миколаївці?".
Ільюк вважає, що Сєнкевич не мав права приймати подібне рішення одноосібно: "Вважаю, що мер не мав права робити це одноосібно, такі рішення повинні прийматися тільки громадою! Мало нам було зерновозів - багатотонні вантажівки з львівським сміттям підуть за нашими багатостраждальним дорогами. Можливо, хтось може це вважати інвестицією, ось тільки тхне це змовою. Я закликаю Олександра Сенкевича публічно пояснити свою позицію з цього питання, скасувати своє розпорядження, і потім - винести це питання на розгляд обраних громадою представників - депутатів міської ради. А депутатський корпус міської ради прошу взяти це питання на контроль".
Мер Миколаєва підписав розпорядження про прийом сміття зі Львова, - нардеп - фото 1
http://mk.depo.ua/ukr/nikolaev/mer-mikolaeva-pidpisav-rozporyadzhennya-pro-priyom-smittya-12092016100500

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео