Львівське сміття виявили у місті Дніпро. Вілкул звинуватив Філатова

Львівський сміття помітили тепер в Дніпропетровську. Фото: facebook.com/OleksandrVilkul
Львівський сміття помітили тепер в Дніпропетровську. Фото: facebook.com/OleksandrVilkul
За розпорядженням мера Дніпра Бориса Філатова до міста почали привозити сміття зі Львова - місцеві жителі розповідають, що щодня приїжджає по10 фур. Про це заявив на своїй сторінці в Facebook депутат Олександр Вілкул.
"Філатов поставив інтереси свого політичного партнера - лідера Самопомочі Андрія Садового вище безпеки дніпровців. При цьому, засмічуючи Дніпро відходами зі Львова, Філатов не розв'язав проблеми самого обласного центру з вивезення сміття - наше місто потопає в бруді", - заявив Вілкул.
При цьому, в повідомленні Опозиційного блоку, співголовою якого є Вілкул, звертається увага, що городяни заявляють регулярно про критичну ситуацію з вивезенням сміття в самому обласному центрі.
Наприклад, як повідомляє сайт "Днепр Час", жителька Дніпра Олена Бриль представила в соціальних мережах фотодокази жахливого стану центру міста.
"Дніпро готується до Євробачення ... Спека під 40. Сморід. Фото з центральної частини міста - смітник в 300 м від облдержадміністрації (близько пожежі), вул. Глінки, Європейський бульвар, сумнозвісна пл. Старомостова (Островського)", - написала Олена.
Тепер щодня в місто звозять сотні тонн сміття і відходів ще й зі Львова, Івано-Франківська та Запоріжжя на полігон ТПВ КП "Еко Дніпро" недалеко від Діївка, відзначають місцеві жителі.
Вікторія Сіньковська розповідає: "Везуть до нашого міста сміття з усієї України. Ми бачили машини з київськими, тернопільськими, івано-франківськими та львівськими номерами. Везуть великі двадцятитонні фури. Ми задихаємося від нашого сміття тільки з одного правого берега. Уявіть, що буде, коли звезуть з усієї України?".
Жителі Діївка відзначають, що за останні місяці територія комунальної звалища - полігону ТПВ КП "Еко Дніпро" збільшилася майже вдвічі за рахунок сміття, яке везуть на звалище з інших регіонів.
Заступник міського голови Михайло Лисенко заявив, що є рішення надзвичайної комісії Кабміну, згідно з яким до Дніпра привозять львівський сміття. Зі слів Михайла Лисенка для цього вже зроблений офіційний договір.

http://ukranews.com/ua/news/447502-lvivske-smittya-vyyavyly-u-misti-dnipro-vilkul-zvynuvatyv-filatova

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео