Дніпро і Миколаїв відмовилися приймати львівське сміття

Садовий поїхав до Києва, щоб вирішити проблему з вивезенням сміття
Дніпро та Миколаїв, які приймали левову частку львівського сміття, відмовилися приймати відходи з міста. Мер Львова Андрій Садовий поїхав до Києва, щоб вирішити проблему з вивезенням сміття. Про це розповіла Ірина Маруняк, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Ситуація з вивозом сміття у Львові є складною. З вивозом сміття не справляються три перевізники. Міський голова говорив про цю проблему з прем'єр-міністром України, зараз він перебуває у Києві. Проблема з вивозом сміття має політичний аспект, бо практично всі сміттєзвалища є заблокованими. Зараз сміття з міста вивозять лише на два полігони у Львівській області», - додає чиновниця.

За словами Ірини Маруняк, завтра Андрій Садовий зустрінеться із журналістами та розповість як місто вирішуватиме цю проблему. Наразі у мерії не знають, коли вдасться стабілізувати ситуацію з вивозом сміття.

Нагадаємо, з четверга, 8 вересня, львів'яни почали скаржитися у соцмережах, що у місті не вивозять сміття. Найпроблемнішими районами є Шевченківський, Франківський та Сихівський. 
http://zaxid.net/news/showNews.do?dnipro_i_mikolayiv_vidmovilisya_priymati
_lvivske_smittya&objectId=1403553

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео