На громадських слуханнях мер Коломиї запропонував приймати сміття з району до 2018 року

Сьогодні на сміттєзвалищі по вулиці Шарлая у Коломиї відбулися громадські слухання, ініційовані мешканцями прилеглих до полігону вулиць.


Обговорювали питань завезення сміття і впорядкування міського сміттєзвалища. Про це пишуть Версії з посиланням на “Дзеркало Коломиї”.
Також мешканці Канади, Косачівки та Залізничної висунули ряд вимог до місцевої влади щодо облагородження мікрорайону та ремонту доріг.
Мер Коломиї Ігор Слюзар запропонував  коломиянам на слуханнях піти на зустріч району і приймати сміття з сіл до 1 січня 2018 року.
Так як заявив голова Коломийської районної ради Роман Дячук, саме до того часу влада району знайде альтернативу коломийському сміттєзвалищу. У перспективі – це мав би бути сміттєпереробний завод. І вже тоді район зможе забирати сміття з міста.
“Прошу піти на зустріч району до 1 січня 2018 року, але з умовою – обмежуємося лише одним перевізником – фірмою “АВЕ”, – запропонував Ігор Слюзар.
Наразі більшість мешканців прилеглих до коломийського полігону вулиць не підтримують цю пропозицію.







http://www.versii.if.ua/novunu/na-gromadskih-sluhannyah-mer-kolomiyi-zaproponuvav-priymati-smittya-z-rayonu-do-2018-roku/

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео