Львівське сміття повезли на Волинь

Сміття зі Львова возять або на сортувальну лінію, або на полігон, якщо сортувальна лінія зайнята

Львівське сміття повезли на Волинь
Сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Уже декілька днів, як самоскиди з сусідньої області прямують на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на Волинські новини.
Три самоскиди зі сміттям, які серед ночі їхали в напрямку Луцька помітили в селі Стоянів Радехівського району Львівської області.
Директор КП "Луцьккомунтранс" Валерій Кузьмич цю інформацію підтвердив. З його слів, так Луцьк, як і всі міста України, допомагає Львову в складній ситуації. Валерій Кузьмич переконує: зі Львовом підписана відповідна угода про вивезення сміття з міста на Волинь і "нічого страшного у тому немає".
"Вони (представники Львова – ред.) звернулися до нас за допомогою. Так їм сьогодні допомагає вся країна. В людей біда. Це сміття не зі звалища, а яке збирають по місту. Ми домовилися про те, щоб не було перевантажень, тож возять в обмеженій кількості не більше 5 самоскидів в день. Учора було 3", - розповів Кузьмич.
Сміття зі Львова возять або на сортувальну лінію, або на полігон, якщо сортувальна лінія зайнята. Згодом, припускає Валерій Кузьмич, КП "Луцьккомунтранс" може й надасть сміттєвоза в оренду, який би привозив спресоване сміття на міське звалище. А коли в сусідів зникне проблема з місцевим сміттєзвалищем – то львів’яни, переконує він, готові прийняти такі ж обсяги луцького сміття, які сюди привезуть.

http://lviv.depo.ua/ukr/volyn/lvivske-smittya-povezli-na-volin-25052016105100

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео