Проект будівництва сміттєпереробного заводу у Львові лежить в Кабміні два місяці, – Соболєв


Проект будівництва сміттєпереробного заводу у Львові лежить в Кабміні два місяці, – Соболєв
фото RTF
Єгор Соболєв
Проект будівництва сміттєпереробного заводу у Львові за рахунок Європейського інвестиційного банку лежить в уряді 2 місяці. Про це в програмі «Вечірній пройм» на телеканалі «112 Україна» заявив нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв.
«У 2013 році мерія Львова на чолі з Садовим почала перемовини з Європейським інвестиційним банком. Взагалі банк працює з державою, з урядом, і ці перемовини неможливі без підтримки центральної влади. Перемовини вести можна, а от для того, щоб укласти угоду і вона почала реалізовуватися, без уряду не обійтися. Вже 2 місяці цей проект погоджено. Правила використання такого кредиту і будівництва сміттєпереробного заводу, і рекультивація цього величезного сміттєзвалища, яке насправді є горою, вже 2 місяці вони лежать в уряді, в міністерстві, яке очолює Геннадій Зубко», - зазначив він.
Крім цього Соболєв також наголосив, що його фракція наполягатиме на пришвидшені розгляду цього проекту.
«Наше прохання як народних депутатів, як представників «Самопомочі», просто як людей, якомога швидше укласти цю угоду і почати комплексно вирішувати цю проблему. Плюс, зрозуміло, що ця історія у Львові, чи там підпалили навмисно, чи це сталося випадково, у будь-якому разі це великий сигнал Україні, що треба проблему вирішувати. 2% України – це сміттєзвалище, це за розмірами як Чернівецька область», - додав він.
http://zaxid.net/news/showNews.do?proekt_budivnitstva_smittyepererobnogo_zavodu_u_lvovi_lezhit_v_kabmini_dva_misyatsi
__sobolyev&objectId=1394359

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео