Мер Львова дозволив створити полігон для сміття у межах міста - депутат


Автор: mukachevo.net
Міська влада Львова вирішила зробити тимчасовий полігон для сміття у межах міста. Про повідомив народний депутат України Андрій Антонищак, - пише львівське видання "Погляд".
"Мені зателефонували працівники "Львівводоканалу" і розповіли, що на 3-й лінії очисних споруд – це вулиця Пластова – почали готувати ділянку для тимчасового полігону для сміття", - сказав Антонищак.
"Зрозуміло, що вивозити сміття кудись потрібно, але наскільки припустимо робити сміттєзвалище у межах мегаполісу? Там справді є велика вільна ділянка, але з іншого боку – неподалік же ж живуть люди. Якщо будуть дощі, піде вода – хто постраждає. Я особисто не бачив ані думки фахівців, ані думки екологів", - зазначає Антонищак.
За словами депутата, у "некомфортну зону" автоматично потрапляють мешканці сіл Муроване, Лисиничі, Сороки Львівські та частини Личаківського району Львова.
"Ми ж усі розуміємо, що в даному випадку може означати "тимчасове". Як кажуть, немає нічого тривалішого, ніж тимчасове. Навіть якщо так, то в який спосіб відбуватиметься рекультивація цього "тимчасового полігону", на які об'єми він розрахований? Наразі дуже багато запитань, на які міська влада не дає відповіді. І, взагалі, все відбувається якось утаємничено", - наголошує Антонищак.
 http://gazeta.ua/articles/regions/_mer-lvova-dozvoliv-stvoriti-poligon-dlya-smittya-u-mezhah-mista-deputat/702631

Немає коментарів:

Дописати коментар

МСЗ - помойка на небе (Greenpeace) - відео